Duurzame-dakwerken

Dakvervanging vóór zonnepanelen


Thyser vervangt zowel platte daken als schuine daken. Zonnepanelen gaan ruim 30 jaar mee, in het geval dat uw dak al een wat langere periode erop ligt, is het verstandig om vóór het plaatsen van de zonnepanelen eventueel eerst uw dak te vervangen. Wanneer vervanging van uw dak op de korte termijn aan de orde is, is het goedkoper om uw dak direct te vervangen met het plaatsen van de zonnepanelen.
U krijgt ook nog eens extra korting wanneer u de vervanging van het dak combineert met de plaatsing van zonnepanelen.

Groene daken


Thyser legt groene daken aan. Dit is een vorm van dakisolatie welke een goede vorm van isolatie is. Groene daken kunnen niet gecombineerd worden met andere installaties zoals zonnepanelen. Groene daken plaatst Thyser vaak op daken waar zonnepanelen niet echt rendabel is.

Zonnepanelen volledig geïntegreerd

De Sneldekker solarpan is een volledig geïntegreerd zonne-energiesysteem en vormt een perfecte combinatie van zonne-energie en dakbedekking. De Sneldekker solarpannen sluiten naadloos aan op daken met o.a. Monier en Eternit sneldekkers en Nelskamp S-pan.

Plug & play

De Sneldekker solarpannen worden rechtstreeks op een standaard panlat gelegd. De Sneldekker solarpannen zijn voorzien van kabels en connectoren, waardoor al het installatiewerk binnen uitgevoerd kan worden.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]