HOE WERKT HET SAMEN DUURZAAM COLLECTIEF?plaatje-nieuwe-flyer

U schrijft zich simpelweg gratis en vrijblijvend in voor de energieverbeteringen van uw keuze via 010-7851974 of stuurt een mail naar info@thyser.nl, vermeld in de email het product of installatie waar u zich voor wilt inschrijven

U kunt zich tot 6 december 2014 inschrijven voor één of meerdere producten/installaties op www.thyser.nl, bijvoorbeeld zonnepanelen. U ontvangt dan direct een voorlopige offerte. Wij besparen op kosten door collectief verschillende producten bij dezelfde fabrikanten in te kopen en door een goede planning, als bijvoorbeeld een elektricien welke langsgaat voor zonnepanelen en bij een buurman voor een elektrische laadpaal.

Wel collectief, en toch eerst een gratis schouw

Wij doen bij een installatie vrijblijvend, gratis en altijd een schouw en leggen direct alle subsidies en randzaken uit. Indien gewenst doen we direct een volledig energiebesparingsadvies. Door niet fysiek een schouw te doen worden regelmatig fouten gemaakt en uiteindelijk niet volledig aan de wensen van de klant voldaan en onnodige extra kosten gemaakt. De installatie moet wel een blijvend tevreden gevoel geven. Ook vinden we bij de schouw altijd manieren om nog extra kosten te besparen.

Wel collectief, en toch veel keuze

Indien gewenst ontvangt u meerdere offertes ter vergelijking, waarbij u kunt kiezen uit meerdere producten/fabrikanten. Door goed te organiseren kunnen we de kosten laag houden en tóch kwaliteit blijven leveren. Ook werken wij niet met beunhazen en hebben ook geen wurgcontracten met (lokale) installateurs.

Definitieve offerte

Thyser onderhandelt tijdens de inschrijfperiode en tot 6 december met de fabrikanten en lokale installateurs met de gecombineerde aankoop en u ontvangt de definitieve offertes met de scherpste prijzen. Gaat u akkoord, dan kunt u de offerte ondertekend sturen naar info@thyser.nl. De installaties beginnen halverwege december op volgorde van binnenkomst van de aanvraag.

U kunt zich inschrijven voor de volgende energiebesparingen:

– Zonnepanelen
– Hr ketel
– Hr glas/dubbel glas
– Elektrische auto’s en oplaadpunten
– Led verlichting
– Duurzame dakwerken/dakvervanging
– Zonneboilers
– Vloerisolatie
– Spouwmuurisolatie
– Dakisolatie
– Serrebouw/uitbouw (ook met glas zonnepanelen)
– Ventilatie woning en bedrijf
– A+ Wasmachines
– Led tv’s
– Slimme thermostaat
– Maatwerkadvies en Energielabel
– A+ Wasdrogers
– Energiemonitor Mpare
– A+ Koelkasten
– Steigerverhuur
– Energie leverancier vergelijking
– Ander A+ witgoed en apparatuur

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]