REMEHA CV KETELS

Remeha is natuurlijk bekend van de CV ketels, maar wat is het verschil dat
Remeha brengt vergeleken met onze andere aangeboden CV ketel merken

Atag en Vaillant.

Remeha wat goedkoper dan Atag en Vaillant

Van onze aangeboden CV ketels zijn de HR ketels van Remeha wat goedkoper dan de CV ketels van ATAG en Vaillant. De best geteste HR ketel ‘de Remeha Calenta 40C’ van Remeha staat in de top 5 van best geteste CV ketels.

Remeha CV ketel hoge score in consumentenbond CV ketel test

Ook de Remeha CV ketels scoren elk jaar als een van de beste in de CV ketel test van de consumentenbond. Ook bij de test in september 2013 scoorde Remeha als vierde beste CV ketel van alle getest CV ketel merken. De score van de beste Remeha CV ketel in de CV ketel test scoorde een 7,9. Dit was 0,2 punt lager dan de winnaar Atag welke een 8,1 scoorde van de tien punten.

Remeha CV ketels; kwaliteit, innovatie en service

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a.

cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee Remeha in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Remeha CV ketels  zuinig en hoog rendement

Remeha HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Een nieuwe HR-ketel zal in vergelijking met een conventionele- of VR-ketel, aanzienlijke besparingen op uw gasverbruik opleveren.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]