Zonnepanelen Gorinchem

Thyser BV is dé zonnepanelen specialist in Gorinchem. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en daardoor binnen 20 minuten in Gorinchem. Zonnepanelen leveren en installeren in Gorinchem is voor daarom Thyser een thuiswedstrijd.
Met onze vele jaren ervaring, brede assortiment en verregaande klantgerichtheid gaan wij enkel voor uiterst tevreden zonnepanelen klanten.
Wij hebben meerdere zonnepanelen installaties geplaatst in Gorinchem.
99,3% van onze klanten beveelt Thyser aan.

Zonnepanelen offerte aanvraag voor Gorinchem

Voor een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag en voor een afspraak waarbij wij langskomen voor een schouw in Gorinchem kunt u bellen met 010-7851974 of 0180-310945 en een e-mail sturen naar info@thyser.nl.
Zonnepanelen waarom in Gorinchem? 15 redenen

Zonnepanelen klantenreacties buiten Gorinchem

1. John W (Hazerswoudedorp) – 20 mei 2014: Die zonnepanelen doen het goed, vandaag precies een jaar (2013-2014) in bedrijf (rond 17:00) en moet je kijken wat een rendement – 2350 Kwh / 2160 Watt * 100 = 108,8 % rendement
2. Laurens van Velthuizen (Oisterwijk) – 8 juli 2014: Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat jullie de zonnepanelen bij ons hebben geplaatst. Hierbij ff een update van de opbrengst van het afgelopen jaar. Heb een installatie van 4250 Wp (17 panelen) opbrengst 4458 Kw. Dat is dus bijna 105%!
3. Romeo P – Spijkenisse (januari 2014) – Ruim 100% rendement
Zonnepanelen Spijkenisse Romeo P klantenreactie

Zonnepanelen Gorinchem rendement en subsidies

Zonnepanelen in Gorinchem kunnen binnen 3 jaar terugverdiend zijn, met een rendement van boven de 20%. Zonnepanelen prijs complete pakketten in Gorinchem
Zonnepanelen terugverdientijd in Gorinchem
Zonnepanelen in de gemeente Gorinchem geeft recht op 21% btw teruggaaf van de belastingdienst, 6% btw op de arbeid op zonnepanelen en een voordelige lening van de gemeente Gorinchem:
Zonnepanelen rendement in Gorinchem

Zonnepanelen Gorinchem 21% BTW terugkrijgen op materiaal en arbeid van de belastingdienst

Zonnepanelen in Gorinchem aangekocht vanaf 20 juni 2013, geeft u als particulier het recht de BTW op zonnepanelen terug te krijgen van de belastingdienst. U bespaart hiermee honderden Euro’s op uw investering en maakt de terugverdientijd gemiddeld twee jaar korter. Zo heeft u nog meer rendement op uw investering. Zonnepanelen subsidies particulier in Gorinchem
U heeft na het terugvragen van de BTW op zonnepanelen geen administratieve verplichtingen meer. U blijft namelijk onder de 1345 Euro per jaar aan af te dragen BTW en valt zo onder de kleine ondernemersregeling en hoeft u daarom geen BTW af te dragen. Zonnepanelen u krijgt nu 21% btw terug in Gorinchem

Zonnepanelen in de gemeente Gorinchem hebben 6% btw tarief op arbeid

In Gorinchem is er voor de arbeid op een zonnepanelen installatie een btw-tarief van 6%. Aangezien de arbeid vaak het duurste onderdeel is van de zonnepanelen investering bespaart u een aardige investering. Dit maakt de investering in zonnepanelen nóg interessanter, de terugverdientijd nóg korter en het rendement op de zonnepanelen investering nóg hoger. De 6% btw op zonnepanelen kunt u ook van de belastingdienst terugkrijgen in de gemeente Gorinchem.

Zonnepanelen Energiebespaarlening gemeente Gorinchem:
Status: Actief
Aanbieder: Nationaal Energiebespaarfonds
Begindatum: 21-01-2014
Bestemd voor: Woningeigenaar
Regio: Nationaal
Bedrag: Maximale lening € 25.000,00
Zonnepanelen Gorinchem omschrijving Energiebespaarlening:

De Energiebespaarlening is een regeling, waarbij huiseigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen. Dakisolatie, een nieuwe HR-ketel, zonnepanelen of vloerisolatie. Het zijn energiebesparende maatregelen die zorgen voor meer wooncomfort, een lagere energierekening en een beter milieu. Mooie maatregelen, waarvan de plannen soms stranden op de kosten. Om de financiering van energiebesparende maatregelen makkelijker te maken bestaat sinds begin dit jaar de Energiebespaarlening.

De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds, dat met financiele bijdragen van de Rabobank, de ASN Bank en de Rijksoverheid is gerealiseerd. SVN neemt namens de geldgever Nationaal Energiebespaarfonds uw aanvraag in behandeling.

Zonnepanelen Gorinchem bedrag Energiebespaarlening:

U kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen. Voor bedragen tot € 5.000,- is de looptijd van de lening zeven jaar. Voor bedragen van € 5.000,- en meer is de looptijd van de lening tien jaar. Bovendien leent u tegen een aantrekkelijke rente. Het rentepercentage kan door het Nationaal Energiebespaarfonds aangepast worden. De gehanteerde rente is de rente op de datum van binnenkomst van de aanvraag.

Zonnepanelen Gorinchem voorwaarden Energiebespaarlening:
  • U dient eigenaar en bewoner te zijn van een bestaande woning.
  • Het is een jaar annuïteitenlening.
  • U betaalt een aantrekkelijke rente, die gedurende de hele looptijd van de lening vaststaat.
  • De afsluitkosten zijn 2% over de hoofdsom van de lening.
  • Het geleende bedrag wordt in een bouwkrediet gestort.
  • U kunt altijd de gehele lening of een gedeelte ervan boetevrij aflossen (minimum extra aflossing bedraagt € 250,-.
  • Alleen voor maatregelen van de maatregelenlijst.

Deze regeling is in combinatie met andere regelingen aan te vragen.

Zonnepanelen aanvragen uit Gorinchem worden door Thyser ingevuld op de volgende wijze:

1. Eerst zullen één van de Thyser verkopers langskomen in Gorinchem of aan de hand van foto’s van uw woning in Gorinchem zal de situatie voor zonnepanelen bepaald worden of deze geschikt is voor installatie mogelijkheden en bekijken welk zonnepanelen pakket of ander duurzaam energie product het beste bij u zou passen.

2. Wanneer er pas echt een evaluatie ter plekke of aan de hand van goede duidelijke foto’s is geweest door een expert van uw pand in Gorinchem, weet u precies welk zonnepanelen pakket het beste aansluit bij uw wensen maar ook hoe het beste de bekabeling en omvormer aangesloten en weggewerkt kan worden. Ook bekijkt Thyser op welke manier u kosten kunt besparen op de zonnepanelen.

3. Thyser staat ook bij de doe-het-zelf zonnepanelen pakketten in Gorinchem klaar met veel zonnepanelen installatietips uit de praktijk, ook met het wegwerken van de kabels en kosten te besparen. Daarnaast kunt u ons zelfs in het weekend bereiken ter ondersteuning van de doe het zelf zonnepanelen installatie.

Wij hebben verscheidene zonnepanelen installaties in Gorinchem en in de regio Gorinchem met succes opgeleverd. Bij de zonnepanelen installaties heeft u een range aan installatie mogelijkheden. Wij bieden aparte prijzen voor zonnepanelen installaties waarbij enkel de zonnepanelen en omvormer geïnstalleerd worden tot een volledige afwerking en wegwerking van de bekabeling onder de dakpannen en via plafonds of kabelgootjes op de muur.

Zonnepanelen doe-het-zelf pakket Gorinchem steigerhuur en ander gereedschap

Voor onze zonnepanelen doe-het-zelf klanten in de gemeente Gorinchem stellen wij onze steiger, valbeveiliging en gereedschap beschikbaar ter verhuur. U kunt onze steiger huren voor de 100 euro per week. Hiermee willen wij het voor de doe het zelf zonnepanelen pakketten ook een stuk makkelijker maken om de zonnepanelen zelf te installeren.
Zonnepanelen kunt u best zelf installeren, vooral op lage daken. Onderaan u twee video’s van een laag plat dak en een wat hoger schuin dak om te bepalen of het zonnepanelen plaatsen iets voor u is als doe-het-zelf pakket.

Zonnepanelen merken Gorinchem

In Gorinchem bieden wij alleen hoogstaande zonnepanelen merken aan. Dus topkwaliteit en absolute topkwaliteit. Zonnepanelen topmerken welke in China en Taiwan worden gefabriceerd en absolute topkwaliteit zonnepanelen welke in Europa worden gefabriceerd. De productgarantie is 20 jaar (uniek aanbod) of 10 tot 12 jaar voor de zonnepanelen en de vermogensgarantie is 25 jaar. De omvormers hebben in bijna alle gevallen 10 jaar productgarantie en het zonnepanelen materiaal 20 jaar garantie in de meeste gevallen en in sommige gevallen 10 jaar.

Zonnepanelen installaties Gorinchem

In Gorinchem hebben wij verscheidene zonnepanelen installaties uitgevoerd, waaronder in de wijken Gorinchem Ommoord, Gorinchem Zevenkamp, Gorinchem Overschie, Gorinchem Nesselande, Gorinchem centrum, Gorinchem Kralingen en Gorinchem centrum. Onze zonnepanelen installaties worden enkel uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde zonnepanelen installateurs uit de regio Gorinchem. Ook is een vereiste van Thyser dat de zonnepanelen installateurs trainingen bij ons volgen en werken conform de arbo-wetgeving. Omdat wij gevestigd zijn in Gorinchem, zijn onze ervaren zonnepanelen installateurs zeer snel weer bij u ter plaatse en staan direct voor u klaar.

Zonnepanelen missie en andere producten in Gorinchem naast zonnepanelen

De missie van Thyser in onder andere Gorinchem, is met enkel topkwaliteit zonnepanelen en materiaal te behoren tot de laagste zonnepanelen prijsaanbieders in de duurzame energie markt, met complete toewijding naar de klant toe door middel van top service en kwaliteit. In elke prijsklasse bieden wij zonnepanelen merken aan met een hoog rendementen en opbrengsten: Bisol, Panasonic, ABB, SMA, LG, Yingli en nog vele andere zonnepanelen merken.
Naast zonnepanelen doet Thyser ook HR ketels, HR ventilatie en LED, laadpunten voor elektrische auto’s en nog veel meer producten in Gorinchem.

Meer informatie over zonnepanelen in Gorinchem:

Zonnepanelen garanties in Gorinchem
Zonnepanelen subsidies bedrijven in Gorinchem
Zonnepanelen onderhoud in Gorinchem
Zonnepanelen verzekering in Gorinchem
Zonnepanelen financiering particulier in Gorinchem
Zonnepanelen leasen voor bedrijven in Gorinchem

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]