Zonnepanelen vergelijkenOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij Thyser hebben wij een selectie gemaakt van een de zonnepanelen merken met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben twee prijs/kwaliteit klassen geselecteerd, waarin we de zonnepanelen merken hebben gekenmerkt als ‘top’ en ‘excellent’. De top zonnepanelen zijn zonnepanelen welke buiten Europa ontwikkeld worden. De Excellent zonnepanelen worden in Westerse landen ontwikkeld. De prijs tussen beiden categorieen zonnepanelen merken is uiteraard ook verschillend, al is dit verschil anno 2014 heel weinig.

Wij werken achter ons assortiment zonnepanelen ook met een schaduwlijst van de daaropvolgende beste zonnepanelen merken en vergelijken op reguliere basis onze geselecteerde zonnepanelen merken met de schaduwlijst.

U kunt de zonnepanelen merken uit ons assortiment het beste vergelijken bij onze zonnepanelen merken pagina. Op deze pagina vergelijken wij onze zonnepanelen merken specifieker op afmetingen, garantie, kleur, wattage, type, etc. Op de pagina vind u onderaan ook achtergrondinformatie per zonnepanelen merk.

De vraag bij het vergelijken van zonnepanelen is uiteraard is naast de specificaties van het betreffende zonnepaneel, wie en wat zit er achter deze specificaties:

Zonnepanelen vergelijken op verschillende kenmerken

  1. Vergelijking rendement van de zonnepanelen
    Bij Thyser vergelijken wij bij de zonnepanelen een verscheidenheid aan factoren en wegen deze allemaal mee, waarvan sommige factoren wat zwaarder wegen dan anderen.

–      Wij beoordelen de fabrikanten van de zonnepanelen, omvormer en installatiemateriaal onderdelen, zoals; de zonnecellen, de junction box, roestvrij materiaal, etc.

–      Wij beoordelen het rendement van de zonnecellen en daarbij het rendement van de zonnepanelen met het bijbehorende prijsverschil.

–      Bij geinstalleerde zonnepanelen blijven wij de installaties monitoren om de zonnepanelen te testen op prestatie, rendement en de opbrengst van de zonnepanelen, om zo te bekijken of de zonnepanelen de beloofde garanties van de fabrikanten (blijven) halen.

–      Een zonnepaneel wordt verwacht om tussen de 30 en 35 jaar mee te gaan en hebben een garantie tot 25 jaar. Het is belangrijk dat de zonnepanelen en de zonnepanelen fabrikant deze periode meegaan om de garantie en een langere levensduur te waarborgen.

  1. CE en TUV certificering zonnepanelen

Al onze zonnepanelen, omvormer en installatiemateriaal merken hebben de benodigde certificering en kwaliteitscertificaten. De zonnepanelen worden door het Duitse instituut TUV getest onder extreme omstandigheden en zonnepanelen. Zonnepanelen merken moeten minimaal de TUV certificering hebben en alle EC (Europese) certificering.

  1. Garanties en financiele situatie zonnepanelen, omvormer en installatiemateriaal fabrikanten

–      Wij vergelijken zonnepanelen fabrikanten ook op hun garanties en financiele situatie om de garantie voor 25 jaar en levensduur van de zonnepanelen te waarborgen.

–      Ook vergelijken wij de testen van verschillende zonnepanelen merken welke zonnepanelen vergelijken zoals Photon, waarnaast wij ook de zonnepanelen en omvormers vergelijken via onze eigen testen. Ons zonnepanelen merk ET Solar bijvoorbeeld scoort als één van de weinige ‘top’ merken constant zo hoog in de Duitse Photon test. Photon test verschillende zonnepanelen merken op hun opbrengst en rendement door deze in een open veld onder dezelfde omstandigheden te laten produceren.

Wij testen ook zelf onze zonnepanelen merken en kunnen concluderen dat ET Solar ook bij geplaatste installaties als één van de betere ‘top’ merken presteert.

  1. Afhandeling, service niveau en aftersales door fabrikant zonnepanelen
    Ook bekijken wij het service niveau van de zonnepanelen, omvormer en materiaal fabrikanten. We beoordelen fabrikanten op de snelheid van hun levering en of deze hun afspraken nakomen, hoe goed fabrikanten zijn in informatie voorziening en ondersteuning naar onze klanten toe, ook beoordelen wij de kwaliteit en snelheid van de aftersales (ook wanneer er vervanging plaats mocht vinden).

Optimale prijs/kwaliteit vergelijken zonnepanelen

Nadat het zonnepanelen, omvormer of materiaal merk is geselecteerd, zorgen wij voor de best mogelijk prijs door volumes in te kopen. Op deze wijze kunnen wij onze klanten de optimale prijs/kwaliteit verhouding per prijsklasse garanderen.
Wij blijven de prijzen van onze geselecteerde zonnepanelen merken vergelijken met de prijzen van zonnepanelen merken welke (net) niet door ons geselecteerd zijn, onze schaduwlijst. Dit doen wij uiteraard om de zonnepanelen fabrikanten scherp te houden in hun prijszetting.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]