Zonnepanelen installatie plat dak Flatfix (Esdec)

Voor ons zonnepanelen plat dak systeem gebruiken wij onder andere Flatfix van het de Nederlandse fabrikant  Esdec.

 
Voordelen:

–       Flatfix geeft 20 jaar productgarantie op de materialen. Andere merken van zonnepanelen installatiemateriaal als Van der valk of Schletter geeft 10 jaar garantie op het zonnepanelen installatiemateriaal.

–       Kan heel snel werken.

–       Niet veel ballast nodig

–       Uitvoerig getest en solide. BDA / KIWA gecertificeerd

–       Één van de best geprijsde zonnepanelen installatie systemen

 
Nadelen:

– Biedt alleen de optie voor landscape plat dak dak opstelling van de zonnepanelen. De zonnepanelen kunnen niet in portret/portrait formatie op het platte dak geplaatst worden met Clickfit. En verder ook geen schansen, of andere oplossingen, enkel landscape opstelling.

– De tussenklemmen welke het zonnepaneel van bovenaf klemmen zijn wat aan de dunne kant. Wat aan de andere kant ook een voordeel is omdat er niet van die grote ruimtes ontstaan tussen zonnepanelen.

 

Flatfix algemene informatie

Het FlatFix montage systeem is ontwikkeld voor eenvoudige en snelle montage van zonnepanelen op platte of licht hellende daken. FlatFix kan op het dak worden bevestigd doormiddel van gemakkelijk te plaatsen ballast of kan worden geschroefd. Bij het gebruik van ballast wordt gebruik gemaakt van standaard aluminium profielen die in een uitsparing in de FlatFix beugel worden geklikt. FlatFix wordt standaard in twee hoeken geleverd, 20o en 30o. Door het unieke ontwerp is FlatFix bestand tegen windsnelheden tot 13BF met een minimaal ballast gewicht. De dakbelasting is bij een hoek van 30 graden 23 kg per m2 en voor 20 graden zelfs maar 16 kg per m2! De FlatFix beugels zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en RVS. Het goed doordachte FlatFix systeem kan worden gebruikt voor de montage van bijna alle types zonnepanelen.

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]