Ron – Zevenhuizen – 2015zonnepanelen zevenhuizen Ron

Uit het oerwoud aan vele aanbieders heb ik Thyser gekozen door de vriendelijke en vakkundige uitleg over de vele mogelijkheden. Hierdoor heb ik de installatie gekregen die bij mij past.  Ik ben zeer tevreden over de installatie en de manier waarop de panelen en de omvormer zijn geplaatst. Zeer nette installateurs, die met je meedenken, dus geen vieze leidingen door het huis.

J de G – Nieuwerkerk aan den IJssel – 2015:J-de-G-Nieuwerkerk-aan-den-J de G Nieuwerkerk-aan

Bij mij zijn 14 Yingli 275 Watt monokristallijne zonnepanelen geplaatst, met een Solaredge SE 4000 omvormer en optimizers. Ik ben zeer tevreden over de zonnepanelen installatie en zal Thyser dan ook bij  anderen aanbevelen.

Leo Ophof – Rotterdam Ommoord – 2015Zonnepanelen Rotterdam Ommoord

Bij ons zijn Yingli 280 Watt monokristallijne zonnepanelen geinstalleerd met een Omnik omvormer. Wij zijn dik tevreden over de levering van de zonnepanelen, met name de begeleiding van de administratieve afhandeling richting Netbeheerder en belastingen heeft ons aangenaam verrast.

G.J. uit Bergschenhoek – 2015:G.J.-uit-Bergschenhoek

Bij ons zijn 8 panelen geplaatst op een plat dak. De zonnepanelen zijn in een hoek geplaatst dat ze niet zichtbaar zijn vanuit de tuin. De voorlichting was helder en de installatie werd keurig uitgevoerd. Ook de nazorg was naar wens. 

M.J. – Woerden – 2015MJ zonnepanelen Woerden (10)MJ zonnepanelen Woerden (5)

De afgelopen dagen waren goede productiedagen, we zijn nog steeds meer dan tevreden over het geleverde werk en  de opbrengst van de panelen.

Gemiddeld tot nu toe elke dag 15kwh. Waarbij we na de regenbuitjes van gisteren zelfs een paar uur continu 2.5 kwh opleverden met pieken naar 2.7kwh. Zeker niet onaardig dus!

Mocht iemand ons aanspreken over zonnepanelen zullen we jullie zeer zeker noemen, zoals gezegd wij zijn ècht dik tevreden!

11FAMILIE BOONENBURG UIT DELFT – 2011

5 x  Polykristallijne ‘EXCELLENT’ zonnepanelen

1 x SMA SB1200TL ‘EXCELLENT’ omvormer

Schuin dak zonnepanelen van der Valk installatiemateriaal

‘EXCELLENT’   Vaillant CW5 HR-combiketel

Itho ventilator

Reactie klant:

Middels een flyer kwamen wij, mijn vrouw en ik, in contact met de firma Thyser BV. Zij informeerden ons over de voordelen van de aanschaf van zonnepanelen en adviseerden ons op een door ons zeer gewaardeerde manier nl.; eerlijk, zakelijk en integer. Ook verrichtten zij het administratieve werk ter verkrijging van de subsidie voor energie besparende maatregelen van de gemeente Delft, welke subsidie ons dan ook inderdaad werd toegekend.

Na de plaatsing van de zonnepanelen door ervaren vakmensen, hebben wij gemeend ook andere noodzakelijke vernieuwingen binnen onze woning door de firma Thyser BV te laten uitvoeren. Deze andere opdrachten behelsden de vervanging van de woningventilatiesysteem door een Itho ventilator en de vervanging van de 15 jaar oude VR-ketel door een moderne Vaillant CW5 HR-combiketel.

Beide opdrachten werden op zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde prestaties van de firma Thyser BV met name op het vlak van de persoonlijke wijze waarop zij ons als clientèle hebben benaderd.

Wij wensen dan ook de mensen van Thyser veel succes toe met de verdere bedrijfsvoering.

Gert L. – Zevenhuizen (Zuidplas) – 2012Zonnepanelen Zevenhuizen (2)

Met de installatie en productie ( nu in totaal > 7.5 MWh sinds de zonnepanelen installatie met 2500 Watt) gaat het ook goed. Dat  is ongeveer 100% productie per jaar nu gemiddeld voor 3 jaar lang.

Met de 10 panelen ben ik op jaarbasis zo goed als neutraal voor elektriciteit.

Over de installatie ben ik zeer tevreden: zorgvuldig advies en installatie zonder problemen. Ik heb Thyser dan ook al meermalen aanbevolen.

Fam vd Kieboomzonnepanelen Helmond – 2013
Helmond

Na lang wikken en wegen toch gekozen voor zonnepanelen.
Diverse bedrijven aangeschreven voor een vrijblijvende offerte.
Ook de diverse reacties gelezen die op de diverse sites stonden met als conclusie dat we het beste gevoel hadden bij Thyser BV.
Dit mede ook door prijs kwaliteit verhouding.
We wisten hoe de installatie eruit moest komen te zien en aan die wensen werd gehoor gegeven.
Goede informatie en in duidelijke taal werd vertel hoe ze het zouden doen.
Op vragen werd direct antwoord gegeven en dat spreekt vertrouwen uit.
In februari 2013 geplaatst en mede omdat op het moment van plaatsen de temperatuur niet ideaal was, zijn ze toch doorgegaan en pas gestopt op het moment dat het klaar was.
Al met al een dikke pluim voor de mensen van Thyser BV en raad hun zeker aan als mensen mij zouden vragen wie ze geplaatst hebben.

Één van onze overheid klanten ervaringen:

Provincie Utrecht
Dependance Huis ter Heide – mei 2014
Zonnepanelen provincie Utrecht

‘Een goed gevoel en een goede besparing, de panden van de provincie Utrecht worden steeds groener, een mooi   design met de gevraagde looppaden en een zorgvuldige, nette afwerking’

Bij de Provincie Utrecht hebben we 100 zonnepanelen van het merk Kyocera geplaatst op een schuin bitumen dak. We hebben een driefase SMA omvormer op deze zonnepanelen installatie aangesloten. Het installatie materiaal dat we hebben gebruikt is van het merk Clickfit en het elektZonnepanelen provincie Utrechtra Zonnepanelen provincie Utrechtmateriaal van ABB.
De uitvoering door Thyser betrof de aanleg van de zonnepanelen; de omvormer; driefase elektra; wegwerken Yvmk kabel; aarding van de zonnepanelen; instellen, aansluiten en wegwerken van de UTP kabel voor WIFI communicatie via de SMA webconnect. Een leuke en uitdagende klus!

Bekijk foto’s op onze facebook pagina, klik hier

BEURTVAARTADRES B.V. – 2011beurtvaartadres

Nootdorp (Zuid-Holland)

46 ‘Excellent’ zonnepanelen
SMA STP10.000TL ‘Excellent’ driefase omvormer

Plat dak landscape installatiemateriaal

Reactie klant:

Wat voor Beurtvaartadres bij de keuze van leverancier van groot belang was, is dat Thyser een totaalconcept levert, van aanbesteding tot volledige operationele oplevering; “ontzorgen” dus. Vooral de persoonlijke benadering en de betrokkenheid van de Thyser medewerkers tijdens het project is door Beurtvaartadres in hoge mate gewaardeerd.

Mede om die reden zijn op het pand aan de Hofweg in Nootdorp door Thyser 46 hoog rendement zonnepanelen geïnstalleerd. Deze installatie voorziet in ongeveer 5 procent van de jaarlijkse energiebehoefte van Beurtvaartadres. Met een verwachte technische levensduur van dertig jaar, zullen de panelen uiteindelijk een aanmerkelijk economisch voordeel gaan opleveren. De installatie werkt perfect.

Ton Huybrechts
Manager Organisatie en ICT

Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties, om de totale transactiekosten te verlagen. Hiertoe stelt zij kennis, oplossingen en producten beschikbaar. Beurtvaartadres streeft nadrukkelijk naar duurzame en maatschappelijk verantwoorde dienstverlening en wil het bewustzijn met haar MVO-beleid overbrengen aan medewerkers, afnemers en leveranciers. Dat wil zeggen dat zij niet alleen streeft naar winst, maar ook wil bijdragen aan een betere maatschappij. Dat doet zij door rekening te houden met de gevolgen van haar activiteiten voor mens en milieu.

DEN HAAG VOGELWIJK (ZUID-HOLLAND) – 2013Den Haag Vogelwijk

14 x ET Solar 250 Polykristallijne ‘TOP’ zonnepanelen

1 x SMA SB3000TL ‘EXCELLENT’ omvormer

Portret/landscape van der valk opstelling plat dak materiaal

Gijs K – Den Haag:

Het bedrijf is erg betrokken bij de klanten en de uitvoering. Dit blijkt uit de zeer volledige website (wat een reden was om het bedrijf uit te nodigen), de prettige communicatie en de persoonlijke omgang.

Na een inleidend gesprek waarbij de mogelijkheden zijn aangegeven en een inspectie van het dak is uitgevoerd volgde een op maat gemaakte offerte. Niet alleen de zonnepanelen zijn geplaatst maar ook al het elektrische aansluitwerk in het huis t/m de installatie van de benodigde programma’s op onze computer.

Een mooi stukje werk.

9Familie Mooiman uit Delft (Zuid-Holland) – 2011

8 x ‘EXCELLENT’ zonnepanelen

1 x SMA SB1700TL ‘EXCELLENT’ omvormer

Schuin dak zonnepanelen van der Valk installatiemateriaal

‘EXCELLENT’  ATAG HR-combiketel

Itho ventilator + schoonmaak ventilatiekanaal

Reactie klant:

‘Wij zijn in contact gekomen met Thyser BV, enerzijds door onze interesse in zonne- energie en een goede subsidieregeling van overheidsinstanties, anderzijds door een informatiefolder van Thyser BV. Gelijk bij de eerste afspraak aan huis hadden we een goed gevoel over de expertise van de heren van Thyser en vertrouwen in een eventuele samenwerking.

Ook alle aanvragen voor subsidies worden door hun geregeld zodat je daar zelf ook niet al te veel zorgen over hebt, prima! Alles is keurig geïnstalleerd en nu zijn we zeer content als we de elektriciteitmeter terug zien draaien. Zeer fijn bedrijf die zijn afspraken nakomt.’

6Familie Nelissen – Nederweert (Limburg) – 2012

6 x ET Solar 240 Watt Polykristallijne ‘TOP’ zonnepanelen

1 x SMA SB1300TL ‘EXCELLENT’ omvormer

Landscape opstelling Flatfix plat dak materiaal

Reactie klant:

We hebben via internet gezocht naar zonnepanelen.

We wisten welk merk zonnepanelen we wilden hebben. We hebben 6 bedrijven vergeleken en we zijn met de firma Thyser in zee gegaan.

We hebben zelf de installatie gedaan, met het advies van de firma Thyser ging dit heel gemakkelijk . Ook konden we altijd bellen als we hulp nodig hadden.

Er was altijd iemand telefonisch bereikbaar

We hebben alle hulp gekregen die we nodig hadden en ze hebben ons goed geadviseerd.

Prima bedrijf!

Familie Nelissen Nederweert

10Familie Smit – Zoetermeer (Zuid-Holland) – 2011

8 x ‘EXCELLENT’zonnepanelen

1 x SMA SB1700TL ‘EXCELLENT’ omvormer

Schuin dak zonnepanelen van der Valk installatiemateriaal

Reactie klant:

Wij zijn via een folder opmerkzaam gemaakt op de mogelijkheid met subsidie van de gemeente zonnepanelen te laten plaatsen.

Naar aanleiding hiervan hebben wij Thyser BV gevraagd ons e.e.a. eens vrijblijvend te komen voorrekenen. Wij waren zeer onder de indruk van de no-nonsens eerlijke voorstelling van zaken die zij ons gaven en hebben hun de opdracht gegeven, eigenlijk zonder nog bij andere bedrijven te informeren.

Zeker gezien verhalen van kennissen die niet voor Thyser kozen, zijn we heel erg blij met onze keuze.

De panelen zijn na toekenning van de subsidie snel en vakkundig geplaatst en de afwerking was werkelijk perfect. De mensen van Thyser zijn pas tevreden als alles keurig is aangesloten, weggewerkt  en opgeruimd.

Familie Smit
Zoetermeer

5R.M. – Zoetermeer (Zuid-Holland) – 2011

5 x Polykristallijne ‘EXCELLENT’ zonnepanelen

1 x SMA SB1200TL ‘EXCELLENT’ omvormer

Opstelling schuin dak Clickfit installatiemateriaal zonnepanelen

Reactie klant:

Het werd voor ons de hoogste tijd voor maatregelen. De kosten van de energierekening stegen de pan uit met 2 pubers in huis. Lichten aanlaten staan, computers die uren draaiden, wasmachines die overuren maakten, etc.

Na het lezen van een brochure over zonnepanelen was mijn interesse gewekt. Vervolgens de heren van firma Thyser uitgenodigd op een avond. Ze kwamen mij uitgebreid voorlichten over het hoe en waarom van zonnepanelen, de grote voordelen voor wat betreft het milieu en de kosten besparing die dit met zich mee bracht. Tevens werd ik op het feit gewezen dat mijn gemeente subsidie gaf op de aanschaf van de zonnepanelen. Uiteindelijk gekozen voor 5 panelen die enkele weken later, keurig op het dak zijn gemonteerd.

Ondanks het feit dat het enigszins tegenzat, qua montage, geen enkele wanklank. De firma Thyser is een prima partij om mee in zee te gaan, deskundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na.
R.M te Zoetermeer

4Nils en Margreet – Zwolle (Overijssel) – 2013

8 x ET Solar 250 Watt Polykristallijne ‘TOP’ zonnepanelen

1 x SMA SB1600TL ‘EXCELLENT’ omvormer

Landscape opstelling Flatfix plat dak materiaal

Zonnepanelen:

het aantal kWh dat we tot nu toe hebben is 270 kWh in 600 uur.

Er zaten dagen bij dat we 7 kWh binnen halen.

En dat is nog niet eens in de zomer.

Het is erg leuk om te zien als er zo veel kWh  binnen komt.

Reactie klant:

Lang over gepraat en uiteindelijk tot een beslissing gekomen: we doen het!!

En dan, zelf plaatsen of laten doen?

Veel informatie ingewonnen, tips bekeken, en tot de conclusie gekomen dat we dit wel zelf kunnen.

We zijn gaan kijken naar prijs en kwaliteit, want er is erg veel op de markt.

Met Duitse keurmerken en 25 jaar garantie op de zonnepanelen kwamen we uit bij Thyser BV.

Na uitleg over onze woning, en een foto van het huis opgestuurd te hebben, kregen we een offerte voor de zonnepanelen.

Na korte tijd werd alles geleverd en konden we beginnen.

De filmpjes die je kan bekijken via Thyser BV geven een zeer duidelijke uitleg over het plaatsen. Verder konden we met vragen gewoon bellen.

We zijn om 10 uur begonnen met 2 man en om 17.00 uur waren de panelen geplaatst.

Het ging nog gemakkelijker dan verwacht, en het is dus prima te doen.

Tips:

Zorg dat je van te voren een slimme meter aanvraagt.

Dit ivm teruggeven van stroom aan het net.

In de oude meters zit een veiligheid tegen terug draaien.

En soms zit er op het plaatsen van een slimme meter een wachttijd.

Bekijk de installatie filmpjes goed, dit scheelt echt.

Als je twijfelt tijdens de installatie bekijk dan gewoon nogmaals de filmpjes, en anders kun je telefonisch altijd advies vragen.

Dit kan zelfs in het weekend bij Thyser. De service is super, en we werden altijd erg vriendelijk en kundig te woord gestaan.

Nils en Margreet

Zwolle

Hans van Hese  – Steenderen (Gelderland) – 2013Hans van Hese - Steenderen (Gelderland)

12 x ET SOLAR Polykristallijne ‘TOP’ zonnepanelen

1 x Omnik 3.0 ‘TOP’ omvormer
Opstelling schuin dak ’Hybride’ Solar construct Nederland

Reactie klant:

Hierbij mijn ervaringen die ik graag op jullie website wil laten plaatsen.

Na lang zoeken bij Thyser BV terecht gekomen nadat ik hier goede dingen over had gelezen en een prettig contact met Wil had gehad.

Vandaag de plaatsing van 12 ET solar 250Wp met een Omnik 3.0 omvormer. Keurig geinfomeerd dat de plaatsing iets later gebeurde dan eerst gepland.

Vervolgens werd er in goed overleg met mij nog even het legplan doorgenomen. Dit werd zelfs ter plekke nog aangepast daar dit er esthetisch veel beter uit zou zien en het geen nadeel zou hebben voor de uiteindelijk opbrengst. Ik heb niets anders dan lof voor de werkwijze. Er wordt gewerkt met professionele materialen en deskundigheid van zaken. Alle materialen werden netjes opgeruimd en meegenomen, zelfs gestofzuigd op de plek waar de omvormer is geplaatst.

Zelfs de installatie van de Wifi werd keurig verzorgd. Ik kan niets anders zeggen dan een aanrader met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

En het ligt inderdaad erg fraai op het dak. Dank aan de jongens.

Hans van Hese

Steenderen

7Wilco en Joke – Roelofarendsveen (Zuid-Holland) – 2013

11 x ET SOLAR Polykristallijne ‘TOP’ zonnepanelen

1 x SMA SB2500TL ‘EXCELLENT’ omvormer

Opstelling schuin dak verticaal ’Hybride’ Solar construct Nederland installatiemateriaal zonnepanelen

                                                                                      

Reactie klant:

We hadden 3 offertes aangevraagd en die van Thyser was het gunstigst. Ook gelijk met een goede specificatie. We hebben een goede uitleg gehad van de materialen en het plaatsen van de panelen. We hebben gekeken bij de zonnepanelen van een van de werknemers. Ook dat maakte veel duidelijk.

We hadden twee verschillende manieren van plaatsen van de panelen. Samen met Thyser hebben we de beste manier gevonden zodat er 11 panelen op ons dak paste. In overleg hebben we gekozen voor één enkele omvormer i.p.v. micro omvormers omdat we nagenoeg geen schaduw hebben.

De panelen zitten er nu precies 2 weken op en ondanks weinig zon toch al 118,5 Kwh opgewekt.

Thyser heeft alles, en op tijd, bij ons thuis afgeleverd en gelijk een aantal adviezen gegeven over het plaatsen.

Al met al zijn wij zeer tevreden over Thyser B.V.

Wilco en Joke.

Roelofarendsveen

12Corrie en Lucien Jonckers uit Zoetermeer – 2013

6 x ET Solar ‘TOP’ volledig zwarte zonnepanelen

1 x Omnik 1.5TL  ‘Top’  omvormer

Schuin dak zonnepanelen Clickfit installatiemateriaal

Reactie klant:

Het zonnetje onder de aanbieders:

Samen met onze dichtbij wonende zoon hebben wij bij verschillende bekende bedrijven informatie ingewonnen over bij ons gezamenlijk te plaatsen zonnepanelen.

Daarbij sprong Thyser er in positieve zin uit qua niveau en snelheid van communicatie, gekoppeld aan een redelijke prijs.

Offerte aangevraagd, waarop er een huisbezoek volgde  – iets wat niet alle aanbieders doen – om de situatie ter plaatse op te nemen en de wensen en mogelijkheden te inventariseren.

Dat gebeurde op een zeer prettige, klantvriendelijke en heldere manier. Ook voor wat betreft de informatie over de te ontvangen subsidie. Daar wij binnenshuis geen leiding van boven af konden trekken voor een nieuwe groep, werd in samenspraak met ons een slimme constructie bedacht.  Alles erna vond plaats in overleg en volgens de afspraken.

De uitvoering verliep soepel en deskundig met nog een laatste check over de plaatsing van de panelen vooraf.

De nazorg was en is zoals je het graag zou verwachten.

Kortom, wij zijn tevreden met de keuze voor Thyser.  Zonneklaar.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]