Prijs/kwaliteit: Enkel topkwaliteit en bewezen merken

Thyser BV levert sinds acht jaar geleden, voor drie jaar geleden onder de handelsnaam Thytech, enkel topkwaliteit en bewezen merken met een hoog rendement in binnen- en buitenland en zal dit ook blijven leveren. Bij Thyser hebben wij onze merken in twee categorieen opgedeeld; ‘Top’ en ‘Excellent’ merken. Wij hebben uit elke categorie de beste merken geselecteerd. De verschillende merken evalueren wij op: het rendement en kwaliteit van alle onderdelen, certificering en praktijktesten van het product, financiele status fabrikant, garanties, afhandeling, levering, aftersales, communicatie, historie, actuele status fabrikant, toekomstvisie, voorraadbeheer in Nederland voor levering en eventuele vervanging. Deze evaluatierapporten stellen wij elk half jaar op.

Prijs/kwaliteit: De laagste prijzen door onze bedrijfsvoering

Door onze afnamehoeveelheid en langetermijn relaties met onze leveranciers kunnen wij onze klanten de beste prijzen garanderen. Verder zijn onze bedrijfsvoering gericht op kostenbesparing en daarbij de laagste prijs te garanderen. Onder andere just-in-time voorraadbeheer, overheadverlagingen en bulktransporten zijn onderdeel van onze bedrijfvoering om de kosten en prijzen voor onze klanten zo laag mogelijk te houden.

‘EXCELLENT merken’ iets hoger rendement dan ‘TOP merken’

Het zonnepanelen rendement welke geproduceerd word door onze zonnepanelen merken werkt met een rendement factor van gemiddeld 0,9%. Dit houden wij aan bij Thyser als rendementsfactor om mee te werken. Uit de praktijk is gebleken dat de rendement factor boven de 0,9% ligt. Hoe ver deze boven de 0,9% uitkomt, ligt aan het zonnepanelen merk. Ons merk ET Solar bijvoorbeeld behaalde in 2012 tussen de 0,9 en 0,95% als jaarlijkse rendementsfactor. Een woning op het zuid-oosten, met een schuin dak en zwarte zonnepanelen (drie factoren welke het rendement wat verlagen) behaalde toch nog een rendement van 0,93%. Terwijl Panasonic tussen de 0,95 en 1,05 procent rendement behaalde. Deze rendementen en opbrengsten van de zonnepanelen worden ook gegarandeerd door de garanties.

‘EXCELLENT merken’ iets hoger in prijs dan ‘TOP merken’

Al genereren onze ‘Excellent’ zonnepanelen en omvormers merken een beter rendement, de prijs is ook net ietsje hoger dan de Top merken. Dit komt vooral door de efficientere zonnecellen welke gebruikt worden bij de Excellent merken. Bij ‘onze zonnepanelen merken’, ‘onze omvormer merken’ en ‘welk installatiemateriaal’ op de website vind u meer gedetailleerde informatie over alle merken.

 
Onze ‘EXCELLENT’ zonnepanelen merken (van links naar rechts op meest verkocht):
 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]