Zonnepanelen Den Haag

Dé zonnepanelen specialist in Den Haag – wie zijn wij
Tel: 010-7851974 / Email: info@thyser.nl

Thyser BV is een bedrijf dat zich primair richt op energiebesparende oplossingen voor particulieren en bedrijven. De meeste producten die wij verkopen zijn zonnepanelen installaties. Niet zo gek als u bedenkt dat zonnepanelen de kortste terugverdienperiode hebben. LED kent een nog veel kortere terugverdientijd maar de acceptatie van LED is bij lange na niet die van zonnepanelen hoewel dit aan het veranderen is.

Zonnepanelen Den Haag (1)
99,3% van onze klanten beveelt Thyser aan.

Thyser BV is gevestigd in Rotterdam en opgericht in 2010. Ons werkgebied is heel Nederland en soms zelf België. Wij hebben een aantal lokale vertegenwoordigers in de provincies voor de eerste klantcontact en voor aftersales. Verder zijn er vaste installatieteams die de uitvoering van de zonnepanelen verzorgen.

Voor 2010 was ons bedrijf importeur van alleen zonnepanelen. Wij zagen duidelijke kansen in het rechtstreeks leveren aan de eindklant, zoals particulier als de zakelijke markt. Bovendien kregen wij veel meer te maken met deskundigheid, kwaliteitsaspecten, service en dergelijk, kortom een grotere uitdaging. Hier hebben wij dan ook niet lang over hoeven nadenken.


Waar onderscheidt Thyser zich in:

 • Thyser werkt met eigen deskundige installatie teams, veelal door ons zelf opgeleid
 • Wij gaan voor maximale klanttevredenheid
 • Door onze expertise en aanpak besparen wij regelmatig voor klanten op installatiekosten maar ook op de investering in zonnepanelen (wij adviseren u alleen het aantal zonnepanelen dat zin heeft resp. daadwerkelijk rendement oplevert)
 • Wij installeren bij u in Den Haag zoals wij dit bij ons zelf thuis zouden doen
 • Wij werken alleen met het beste materiaal omdat het tientallen jaren mee moet, zoals: Europees gefabriceerde zonnepanelen met 20 jaar productgarantie tegenover de standaard van 10 jaar garantie en 25 jaar vermogensgarantie; ABB elektra materiaal, Solaredge omvormers met 25 jaar garantie; en installatiemateriaal ook met 20 jaar productgarantie. Enkele van onze merken zijn: Bisol, Panasonic, ABB, SMA, LG, Yingli.
 • Wij behoren tot één van de scherpste aanbieders van zonnepanelen en toebehoren in Nederland (ons concept is: lage overhead en volume waardoor ook onze prijzen laag zijn)
 • Wij nemen ook het administratieve werk bijna volledig uit handen, door uw meter vervanging en btw teruggaaf (grotendeels) te verzorgen.
 • Naast zonnepanelen doet Thyser onder andere ook HR ketels, HR ventilatie, LED, laadpunten voor elektrische auto’s en nog veel meer producten om voor u als totaalleverancier te fungeren.

Hoe werken wij bij een zonnepanelen aanvraag in Den Haag

1. Adviseur in Den Haag
Stel u heeft interesse maar weet niet wat er zoal te koop is of wat er bij u past. Als u ons belt, bespreken wij eerst de wensen en mogelijkheden per telefoon. Gezamenlijk bepalen wij of onze adviseur in Den Haag langs moet komen in het geval er specifieke details zijn die niet besproken of bijv per foto verhelderd kunnen worden. Een zonnepaneelinstallatie is namelijk bijna altijd maatwerk omdat niet een huis precies hetzelfde is. We noemen dit maatwerk maar dit betekent niet dat het daarom ook duurder wordt.

2. Vrijblijvende offerte
Als alles helder is, kunnen wij een vrijblijvende (op maat gemaakte) aanbieding samenstellen. Geen verrassingen achteraf voor verborgen kosten. Als het tegenzit bij de installatie van de zonnepanelen, dan nemen wij dit uurtje voor eigen rekening.

3. Installatie zonnepanelen
Als u met ons in zee wilt, dan leveren en installeren wij zo’n twee weken na ondertekening van de offerte.

4. Doe het zelf zonnepanelenpakketten in Den Haag
Wij leveren ook ‘Doe het Zelf’ zonnepaneelpakketten voor als u een beetje handig bent en dit zelf wilt doen. Met onze uitgebreide handleiding is dit simpel te doen en mocht het voorkomen dat er toch vragen zijn, dan kunt u ons bellen, ook op zaterdag. In het ergste geval komen wij naar u toe maar dit is nog niet voorgekomen.

Zonnepanelen Den Haag rendement en subsidies

Zonnepanelen in Den Haag kunnen binnen 3 jaar terugverdiend zijn, met een rendement van boven de 20%. Zonnepanelen in de gemeente Den Haag geeft recht op 21% btw teruggaaf van de belastingdienst :
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen terugverdientijd

Om te bekijken of er lokale subsidie voor zonnepanelen in de gemeente Den Haag beschikbaar is kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl of bel of email Thyser: 010-7851974/info@thyser.nl

Meer informatie over zonnepanelen in Den Haag:

waarom zonnepanelen in Den Haag? 15 redenen
Zonnepanelen subsidies particulier in Den Haag
Zonnepanelen prijs complete pakketten in Den Haag
Zonnepanelen garanties in Den Haag
Zonnepanelen subsidies bedrijven in Den Haag
Zonnepanelen onderhoud in Den Haag
Zonnepanelen verzekering in Den Haag
Zonnepanelen groene lening particulieren in Den Haag
Zonnepanelen leasen voor bedrijven in Den Haag

Een aantal zonnepanelen klantenreacties:

‘Door een gebrek aan ruimte op ons dak hebben wij op onze woning in Nieuwerkerk aan den IJssel zonnepanelen laten plaatsen met een extra hoog rendement, op aangeven van Thyser BV. De zonnepanelen integreren mooi met het dak en hebben een wattage van 325 Watt per stuk. Er is precies aan onze wensen voldaan.’ Één van onze zonnepanelen installaties live productie in Nieuwerkerk aan den IJssel, klik hieronder:
http://www.omnikportal.com/Terminal/TerminalMain.aspx?come=Public&pid=17861

Zonnepanelen Den Haag (1)

Een aantal van onze zonnepanelen installaties

Enkele zonnepanelen klantenreacties:

1. John W (Hazerswoudedorp) – 20 mei 2014: Die zonnepanelen doen het goed, vandaag precies een jaar (2013-2014) in bedrijf (rond 17:00) en moet je kijken wat een rendement – 2350 Kwh / 2160 Watt * 100 = 108,8 % rendement.

Zonnepanelen Den Haag (4)

2. Laurens V (Oisterwijk) – 8 juli 2014: Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat jullie de zonnepanelen bij ons hebben geplaatst. Hierbij ff een update van de opbrengst van het afgelopen jaar. Heb een installatie van 4250 Wp (17 panelen) opbrengst 4458 Kw. Dat is dus bijna 105%!

Zonnepanelen Den Haag (1)

Thyser levert ook maatwerk! Alles voor het optimale rendement!

3. Romeo P – Spijkenisse (januari 2014) – ‘Ruim 100% rendement! Dat is ruim 10% meer dan de verwachte opbrengst!’

Zonnepanelen Den Haag (3)Zonnepanelen Den Haag (5)

Zonnepanelen Spijkenisse Romeo P klantenreactie

Zonnepanelen meer klantenreacties en referenties:

Bekijk op onderstaande link een aantal van onze leukste klantenervaringen door heel Nederland heen:
http://www.thyser.nl/zonnepanelen/klanten-beoordelingen/

Bekijk op onderstaande link een aantal van onze zonnepanelen installaties door heel Nederland heen. Hier kunt u ideeën opdoen over welke type zonnepanelen, omvormer, installatiemateriaal en legpatroon u zelf graag zou willen voor uw eventuele zonnepanelen installatie:
http://www.thyser.nl/zonnepanelen/installatiesreferenties/

Voor meer foto’s per zonnepanelen installatie bekijk onze facebook pagina:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.761760373887865.1073741842.378269268903646&type=3

Onze zonnepanelen pakket prijzen

1 antwoord
 1. Den Haag Vogelwijk
  Den Haag Vogelwijk zegt:

  Den Haag Vogelwijk

  Het bedrijf is erg betrokken bij de klanten en de uitvoering. Dit blijkt uit de zeer volledige website (wat een reden was om het bedrijf uit te nodigen), de prettige communicatie en de persoonlijke omgang.

  Na een inleidend gesprek waarbij de mogelijkheden zijn aangegeven en een inspectie van het dak is uitgevoerd volgde een op maat gemaakte offerte. Niet alleen de zonnepanelen zijn geplaatst maar ook al het elektrische aansluitwerk in het huis t/m de installatie van de benodigde programma’s op onze computer.

  Een mooi stukje werk.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]