Zonnepanelen Barendrecht

Dé zonnepanelen specialist in Barendrecht – wie zijn wij
Tel: 010-7851974 / Email: info@thyser.nl

Thyser BV is een bedrijf dat zich primair richt op energiebesparende oplossingen voor particulieren en bedrijven. De meeste producten die wij verkopen zijn zonnepanelen installaties. Niet zo gek als u bedenkt dat zonnepanelen één van de kortste terugverdienperiode hebben. LED kent een nog veel kortere terugverdientijd maar de acceptatie van LED is bij lange na niet die van zonnepanelen hoewel dit aan het veranderen is.

Zonnepanelen Barendrecht (1)
99,3% van onze klanten beveelt Thyser aan.

Thyser BV is gevestigd in Rotterdam en opgericht in 2010. Ons werkgebied is heel Nederland en soms zelf België. Wij hebben een aantal lokale vertegenwoordigers in de provincies voor de eerste klantcontact en voor aftersales. Verder zijn er vaste installatieteams die de uitvoering van de zonnepanelen verzorgen.

Voor 2010 was ons bedrijf importeur van alleen zonnepanelen. Wij zagen duidelijke kansen in het rechtstreeks leveren aan de eindklant, zowel particulier als de zakelijke markt. Bovendien kregen wij veel meer te maken met deskundigheid, kwaliteitsaspecten, service en dergelijke, kortom een grotere uitdaging. Hier hebben wij dan ook niet lang over hoeven nadenken.


Waar onderscheidt Thyser zich in:

 • Thyser werkt met eigen deskundige installatie teams, veelal door ons zelf opgeleid
 • Wij gaan voor maximale klanttevredenheid
 • Door onze expertise en aanpak besparen wij regelmatig voor klanten op installatiekosten, maar ook op de investering in zonnepanelen (wij adviseren u alleen het aantal zonnepanelen dat zin heeft resp. daadwerkelijk rendement oplevert)
 • Wij installeren bij u in Barendrecht zoals wij dit bij ons zelf thuis zouden doen
 • Wij werken alleen met het beste materiaal omdat het tientallen jaren mee moet, zoals: Europees gefabriceerde zonnepanelen met 20 jaar productgarantie tegenover de standaard van 10 jaar garantie en 25 jaar vermogensgarantie; Solaredge omvormer optimizers met 25 jaar productgarantie; en installatiemateriaal ook met 20 jaar productgarantie. Enkele van onze merken zijn: Bisol, Panasonic, ABB, SMA, LG, Yingli.
 • Wij behoren tot één van de scherpste aanbieders van zonnepanelen en toebehoren in Nederland en België (ons concept is: lage overhead en een hoog volume waardoor ook onze prijzen laag zijn)
 • Wij nemen ook het administratieve werk zo goed als volledig uit handen, door uw meter vervanging en btw teruggaaf (op een handtekening na) te verzorgen.
 • Naast zonnepanelen doet Thyser onder andere ook HR ketels, HR ventilatie, LED, laadpunten voor elektrische auto’s en nog veel meer producten om voor u als totaalleverancier te fungeren.

Hoe werken wij bij een zonnepanelen aanvraag in Barendrecht

1. Adviseur in Barendrecht
Stel u heeft interesse maar weet niet wat er zoal te koop is of wat er bij u past. Wanneer u ons belt, bespreken wij eerst de wensen en mogelijkheden per telefoon. Gezamenlijk bepalen wij of onze adviseur in Barendrecht langs moet komen in het geval er specifieke details zijn die niet besproken of bijvoorbeeld per foto verhelderd kunnen worden. Een zonnepanelen installatie is namelijk bijna altijd maatwerk omdat niet één huis precies hetzelfde is. We noemen dit maatwerk maar dit betekent niet dat het ook duurder wordt. Vaak wordt het juist goedkoper omdat wij niet met verborgen kosten rekening hoeven te houden, maar een exacte afgesproken prijs kunnen aanbieden.

2. Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen
Wanneer alles helder is, kunnen wij een vrijblijvende (op maat gemaakte) aanbieding samenstellen. Geen verrassingen achteraf voor verborgen kosten. Als het tegenzit bij de installatie van de zonnepanelen, dan nemen wij dit uurtje voor eigen rekening.

3. Installatie zonnepanelen
Als u met ons in zee wilt, dan leveren en installeren wij de zonnepanelen zo’n twee weken na ondertekening van de offerte.

4. Doe het zelf zonnepanelen pakketten in Barendrecht
Wij leveren ook ‘doe het zelf’ zonnepanelen pakketten wanneer u een beetje handig bent en dit zelf wilt doen. Met onze uitgebreide handleiding is dit simpel te doen en mocht het voorkomen dat er toch vragen zijn, dan kunt u ons bellen, ook op zaterdag. In het ergste geval komen wij naar u toe maar dit is nog niet voorgekomen.

Zonnepanelen Barendrecht rendement en subsidies

Zonnepanelen in Barendrecht kunnen binnen 3 jaar terugverdiend zijn, met een rendement van boven de 20%. Zonnepanelen in de gemeente Barendrecht geeft recht op 21% btw teruggaaf van de belastingdienst :
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen terugverdientijd

Om te bekijken of er lokale subsidie voor zonnepanelen in de gemeente Barendrecht beschikbaar is kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl of bel/email Thyser: 010-7851974/info@thyser.nl

Meer informatie over zonnepanelen in Barendrecht:

waarom zonnepanelen in Barendrecht? 15 redenen
Zonnepanelen subsidies particulier in Barendrecht
Zonnepanelen prijs complete pakketten in Barendrecht
Zonnepanelen garanties in Barendrecht
Zonnepanelen subsidies bedrijven in Barendrecht
Zonnepanelen onderhoud in Barendrecht
Zonnepanelen verzekering in Barendrecht
Zonnepanelen groene lening particulieren in Barendrecht
Zonnepanelen leasen voor bedrijven in Barendrecht

Een aantal zonnepanelen klantenreacties:

‘Door een gebrek aan ruimte op ons dak hebben wij op onze woning in Nieuwerkerk aan den IJssel zonnepanelen laten plaatsen met een extra hoog rendement, op aangeven van Thyser BV. De zonnepanelen integreren mooi met het dak en hebben een wattage van 325 Watt per stuk. Er is precies aan onze wensen voldaan.’ Één van onze zonnepanelen installaties live productie in Nieuwerkerk aan den IJssel, klik hieronder:
http://www.omnikportal.com/Terminal/TerminalMain.aspx?come=Public&pid=17861

Zonnepanelen Barendrecht (2)

Een aantal van onze zonnepanelen installaties

Enkele zonnepanelen klantenreacties:

1. John W (Hazerswoudedorp) – 20 mei 2014: Die zonnepanelen doen het goed, vandaag precies een jaar (2013-2014) in bedrijf (rond 17:00) en moet je kijken wat een rendement – 2350 Kwh / 2160 Watt * 100 = 108,8 % rendement.

Zonnepanelen Barendrecht (4)

2. Laurens V (Oisterwijk) – 8 juli 2014: Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat jullie de zonnepanelen bij ons hebben geplaatst. Hierbij ff een update van de opbrengst van het afgelopen jaar. Heb een installatie van 4250 Wp (17 panelen) opbrengst 4458 Kw. Dat is dus bijna 105%!

Zonnepanelen Barendrecht (1)

Thyser levert ook maatwerk! Alles voor het optimale rendement!

3. Romeo P – Spijkenisse (januari 2014) – ‘Ruim 100% rendement! Dat is ruim 10% meer dan de verwachte opbrengst!’
Zonnepanelen Spijkenisse Romeo P. zonnepanelen productie online, klik hier

Zonnepanelen Barendrecht (3) Zonnepanelen Barendrecht (5)

Zonnepanelen meer klantenreacties en referenties:

Bekijk op onderstaande link een aantal van onze leukste klantenervaringen door heel Nederland heen:
http://www.thyser.nl/zonnepanelen/klanten-beoordelingen/

Bekijk op onderstaande link een aantal van onze zonnepanelen installaties door heel Nederland heen. Hier kunt u ideeën opdoen over welke type zonnepanelen, omvormer, installatiemateriaal en legpatroon u zelf graag zou willen voor uw eventuele zonnepanelen installatie:
http://www.thyser.nl/zonnepanelen/installatiesreferenties/

Voor meer foto’s per zonnepanelen installatie bekijk onze facebook pagina:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.761760373887865.1073741842.378269268903646&type=3

Onze zonnepanelen pakket prijzen

1 antwoord
 1. Wilco en Joke - Roelofarendsveen
  Wilco en Joke - Roelofarendsveen zegt:

  We hadden 3 offertes aangevraagd en die van Thyser was het gunstigst. Ook gelijk met een goede specificatie. We hebben een goede uitleg gehad van de materialen en het plaatsen van de panelen. We hebben gekeken bij de zonnepanelen van een van de werknemers. Ook dat maakte veel duidelijk.

  We hadden twee verschillende manieren van plaatsen van de panelen. Samen met Thyser hebben we de beste manier gevonden zodat er 11 panelen op ons dak paste. In overleg hebben we gekozen voor één enkele omvormer i.p.v. micro omvormers omdat we nagenoeg geen schaduw hebben.

  De panelen zitten er nu precies 2 weken op en ondanks weinig zon toch al 118,5 Kwh opgewekt.

  Thyser heeft alles, en op tijd, bij ons thuis afgeleverd en gelijk een aantal adviezen gegeven over het plaatsen.

  Al met al zijn wij zeer tevreden over Thyser B.V.

  Wilco en Joke.

  Roelofarendsveen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]