Zonnepanelen plat dak installatiemateriaal  van der Valk solar of Schletter

Schletter plat dak installatievideo:

http://www.youtube.com/watch?v=CenAb2E5GSs&list=PLt4zqSwg3afQ7P3PpSPKuonvyGMMlUm12

Zonnepanelen installeren Voordelen van der Valk en Schletter plat dak:

– Zowel Schletter als Van der Valk solar hebben veel mogelijkheden voor zonnepanelen op het platte dak, zoals; landscape opstelling, portret opstelling, schansen, low ballast installatiemateriaal, zonnepanelen op oost-west daken. Ook hebben zowel Schletter als Van der Valk installatiemateriaal ontwikkeld voor verschillende toepassingen, zoals; op platte daken, op carpoorts, in het open veld, op water, op alle soorten daken, op kassen voor de tuinbouw.

–  Zowel Schletter als Van der Valk is solide. Beiden fabrikanten laten hun zonnepanelen installatiemateriaal uitgebreid testen; door o.a. TUV en TNO.

– Het doordachte design, de toepassing van lichte materialen en de voormontage van essentiële componenten, zorgen er bovendien voor dat ze snel en eenvoudig zijn te plaatsen.

– De Van der Valk Solar montagesystemen kunnen onder élke gewenste tilthoek worden geplaatst. Dit tegenover Flatfix welke vaste maten heeft van 15, 20 en 30 graden hellingshoek.

Nadelen:

– Schletter en Van der Valk plat dak systemen zijn wat duurder dan Flatfix

– Scheltter en Van der Valk geven beiden 10 jaar productgarantie op hun installatiemateriaal tegenover 20 jaar garantie van Flatfix.

Van der Valk en Schletter geschroefd zonnepanelen installatiemateriaal

Van der Valk solar en Schletter hebben beiden een zeer uitgebreid aanbod voor zonnepanelen op het platte dak. Zoals zonnepanelen in portret opstelling, landscape opstelling, oost-west daken, schansen, trackers, open veld opstelling, voor op kassen en nog vele andere oplossingen.

Zowel Schletter als Van der Valk hebben 10 jaar productgarantie. Van der Valk is een Nederlands merk van zonnepanelen installatiemateriaal en Schletter is een Duits merk van zonnepanelen installatiemateriaal. Beide systemen zijn redelijk eenvoudig en redelijk snel te plaatsen. De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems en Schletter zijn vervaardigd van louter duurzame materialen, zoals geanodiseerd aluminium, verzinkt én gecoat staal en rvs bevestigingscomponenten.

Om u de duurzaamheid van het zonnepanelen installatiemateriaal van Van der Valk systems en Scheltter te kunnen garanderen worden deze systemen uitvoerig getest. Van der Valk bijvoorbeeld wordt getest middels het zogenoemde Computational Fluid Dynamics-simulaties (CFD). Hierbij worden de installaties in verschillende simulaties blootgesteld aan luchtstromingen en turbulenties die overeenkomen met windkracht 12 Beaufort.

Door Van der Valk is in samenwerking met TNO (de toonaangevende onafhankelijke onderzoeksinstantie van Nederland) is het SolarTop-rekenprogramma ontwikkeld. Aan de hand van diverse variabelen (de geometrie, de maximale windbelasting volgens plaatselijke normen, het soort ondergrond etc.) kunnen hiermee alle factoren worden berekend die van invloed zijn op de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van het systeem, zoals de benodigde sterkte van de constructie, het optimale aantal steunpunten en de meest economische funderingswijze. Verder zijn uiteraard alle andere certificeringen als TUV en CE bemachtigd.

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]