Zonnepanelen installatie aanmelden en teruglevermeter vervangen netbeheerder

Waneer u uw zonnepanelen pakket geselecteerd heeft en klaar bent om de zonnepanelen te installeren of geinstalleerd te hebben, vraagt u dan direct na bij uw netbeheerder of de digitale meter moet worden vervangen in het geval deze geen stroom kan terugleveren aan het net. En laat deze ook direct vervangen (indien deze eventueel vervangen moet worden).

Lees hier de volledige uitleg  

Zonnepanelen portret en/of landscape plat dak bij installatie en de invloed van de hellingshoek

Hieronder vind u twee tabellen bij een plat dak portret en landscape opstelling. U vind hier de afmetingen van de basis en hoogte bij 15 graden, 20 graden en 30 graden.

Deze gegevens kunt u gebruiken bij het uitrekenen van het aantal te plaatsen zonnepanelen op uw plat dak.


Lees hier de volledige uitleg  

Diodes zonnepanelen

In zonnepanelen zitten bypass diodes. Bypass diodes hebben de functie om een gedeelte van zonnepanelen uit te schakelen wanneer dit gedeelte minder presteert dan de andere gedeeltes van het zonnepaneel.

Lees hier de volledige uitleg  

Zonnepanelen nieuwe groep aanleggen of niet

Bij Thyser krijgen wij vaak van onze klanten de vraag of een schone groep voor de zonnepanelen installatie geplaats moet worden of niet. Ook wordt daar vaak bij gevraagd wat er allemaal moet gebeuren in het geval er een schone groep voor de zonnepalen moet worden geplaatst.
 

Lees hier de volledige uitleg 

 

Zonnepanelen en wind belasting

Bij de installatie van zonnepanelen moet u rekening houden met de windbelasting. Vooral wanneer uw pand op een open vlakte of aan de kust gevestigd is.

Op een schuin pannendak wordt een zonnepaneelinstallatie bevestigd / geschroefd onder of aan de panlatten en vormt zo een stevige constructie. Toch is het raadzaam rekening te houden met harde wind……

Lees hier de volledige uitleg 

 

Thyser Zonnepanelen installateurs

Ons zonnepanelen installateur team heeft veel ervaring met verscheidene vormen van installatie en denkt met u mee aan kostenbesparingen en zonnepanelen rendement optimalisatie. Er kan op het installatiemateriaal, de zonnepanelen, de omvormer en vele andere factoren bespaard worden. Ook is het zaak om naast kosten te besparen een zo hoog mogelijk rendement met uw zonnepanelen te behalen.


Lees hier de volledige uitleg 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]