benq4

 
Zonnepanelen merk BenQ
 
BenQ Zonnepanelen zijn uniek doordat ze nu 330 Watt zonnepanelen produceren met dezelfde afmetingen als een standaard 250 Watt zonnepaneel. BenQ is een Taiwanese fabrikant van computers en accessoires. BenQ brengt producten uit in de computer-, communicatie- en consumentensector. De naam is een afkorting van het bedrijfsmotto Bringing Enjoyment aNd Quality to life. Het bedrijf bestaat al sinds 1984 maar heette destijds Acer CM (Communications and Multimedia). In December 2001 veranderde het bedrijf van naam. Op 1 oktober 2005 werd BenQ een speler in de mobiele telefoniesector na de overname met de mobiele telecom divisie van Siemens.

BenQ is een divisie van AU Optronics. Deze leverancier streeft ernaar om betrouwbare en zonne-energie oplossingen te bieden met een hoge efficiëntie, om wereldwijd in de behoeften van residentiële en commerciële klanten te voorzien.

AU optronics is opgericht in 2008 en de naam veranderd naar BenQ Zonnepanelen in 2012. De panelen levert onder andere hoog rendements panelen met SunPower cellen. SunPower panelen staat bekend om zonnepanelen met het hoogst rendement ter wereld. Deze panelen worden aangeboden onder de type BenQ SunForte. Het rendement van deze panelen ligt op meer dan 20%. Daarmee is de opbrengst per vierkante meter hoger dan traditionele zonnepanelen. De zonnepanelen heeft ongeveer de zelfde afmeting (1,6m2) als alle andere panelen van 60 cellen. Gemiddeld ligt de opbrengst 25 tot 30% hoger per zonnepaneel (ten opzichte van een 250Wp paneel).

Bekijk de volledige tekst en specificaties

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]