panasonic_2
 
 
 Zonnepanelen merk Panasonic

Panasonic VBH-N240SE10 mono zonnepaneel

Uniek verschil: Hetzelfde wattage als standaard 240 Watt zonnepanelen, maar met kleinere afmetingen. Het Sanyo 240 zonnepaneel is 79,8cm breed terwijl de standaard 250 Watt zonnepanelen 99cm breed zijn. Dit kan beter op het dak passen. Daarnaast produceren de 240 Watt zonnepanelen van Sanyo over het algemeen hoger dan de 240 Watt standaard zonnepanelen.

De voornaamste reden dat Thyser de Sanyo zonnepanelen aanbiedt aan haar klanten is door de kleinere benodigde afmetingen van het zonnepaneel terwijl hetzelfde hoge rendement als andere zonnepanelen merken wordt bereikt.

De Sanyo of Panasonic zonnepanelen behoren tot de absolute top in de zonnepanelen markt. Dit in termen van rendement en kwaliteit. Het concern Panasonic geeft financieel gezien ook zekerheid. Wat Sanyo zonnepanelen vooral vrij uniek maakt is het hoge rendement van de zonnepanelen. Dit heeft als gevolg dat Sanyo zonnepanelen    kleinere afmetingen hebben terwijl de zonnepanelen hetzelfde KWh per jaar produceren als andere zonnepanelen merken. De Sanyo zonnepanelen van hetzelfde wattage als de concurrende merken kunnen zo enkele tientallen centimeters smaller zijn en daarom bij kleinere dakoppervlakken toch een hoger wattage opleveren.

Met een bereikte efficiëntie van 19% behoort het N-model 240 Watt van Panasonic tot de efficiëntste zonnepanelen ter wereld. Net als de andere leden van de Panasonic HIT-familie, gebruikt ook dit zonnepaneel relatief minder materiaal en genereert het meer stroom door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dankzij de combinatie van monokristallijne en thin-filmtechnologie, behouden deze zonnepanelen ook bij hoge temperaturen een hoge efficiëntie en maakt hij optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Vergeleken met de standaard HIT-modules heeft de N-reeks een verbeterde celefficiëntie, een nieuw tabontwerp en ontspiegeld glas dat meer indirect en diffuus licht opvangt. Deze kenmerken dragen bij tot unieke prestaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peak Power & Cell Description Panasonic VBH-N240Wp mono/a-Si
Peak Watt 240
Max. System Volts 1000
Efficiency (%) 19
Temp. Coefficient (%) -0,3
Power tolerantie +10/-5
Power garantievoorwaarden 90% for 10 yrs, 80% for 25 yrs
Product garantievoorwaarden 10 years
Lengte (mm) 1580
Hoogte (mm) 35
Breedte (mm) 798
Gewicht (kg) 15

Panasonic VBH-N240SE10

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]