Zonnepanelen Vijfheerenlanden

Dé zonnepanelen specialist in Vijfheerenlanden . Thyser BV richt zich in Vijfheerenlanden voornamelijk op zonnepanelen en andere energiebesparende oplossingen voor particulieren en bedrijven. Niet zo gek als u bedenkt dat zonnepanelen één van de hoogste rendementen op uw investering geven en één van de kortste terugverdienperiode hebben. Het financieel rendement op zonnepanelen kan boven de 20% uitkomen, wat zonnepanelen in vergelijking met de huidige bankrente van enkele procenten een absolute top investering maakt. LED kent een nog veel kortere terugverdientijd maar de acceptatie van LED is bij lange na niet die van zonnepanelen, hoewel dit aan het veranderen is. Thyser heeft in de regio Vijfheerenlanden vele zonnepanelen installaties geplaatst en doe-het-zelf zonnepanelen pakketten verkocht.

Zonnepanelen Vijfheerenlanden
99,3% van onze klanten beveelt Thyser aan.

Zonnepanelen in Vijfheerenlanden – wie zijn wij

Thyser BV is gevestigd in Rotterdam en opgericht in 2010. Ons werkgebied is heel Nederland en België. Wij hebben een aantal lokale vertegenwoordigers in de provincies voor de eerste klantcontact en voor aftersales. Verder zijn er vaste installatieteams die de uitvoering van de zonnepanelen verzorgen.

Voor 2010 was ons bedrijf importeur van alleen zonnepanelen. Wij zagen duidelijke kansen in het rechtstreeks leveren aan de eindklant, zowel particulier als de zakelijke markt. Bovendien kregen wij veel meer te maken met deskundigheid, kwaliteitsaspecten, service en dergelijke, kortom een grotere uitdaging. Hier hebben wij dan ook niet lang over hoeven nadenken.

Waarin onderscheidt Thyser BV zich in de zonnepanelen markt:

  • Thyser werkt met eigen deskundige installatie teams, veelal door ons zelf opgeleid
  • Wij gaan voor maximale klanttevredenheid
  • Door onze expertise en aanpak besparen wij regelmatig voor klanten op installatiekosten, maar ook op de investering in zonnepanelen (wij adviseren u alleen het aantal zonnepanelen dat zin heeft resp. daadwerkelijk rendement oplevert)
  • Wij installeren bij u in Vijfheerenlanden zoals wij dit bij ons zelf thuis zouden doen
  • Wij werken alleen met het beste materiaal omdat het tientallen jaren mee moet, zoals: Europees gefabriceerde zonnepanelen met 20 jaar productgarantie tegenover de standaard van 10 jaar garantie en 25 jaar vermogensgarantie; Solaredge omvormer optimizers met 25 jaar productgarantie; en installatiemateriaal ook met 20 jaar productgarantie. Enkele van onze merken zijn: Bisol, Panasonic, ABB, SMA, LG, Yingli.
  • Wij behoren tot één van de scherpste aanbieders van zonnepanelen en toebehoren in Nederland en België (ons concept is: lage overhead en een hoog volume waardoor ook onze prijzen laag zijn)
  • Wij nemen ook het administratieve werk zo goed als volledig uit handen, door uw meter vervanging en btw teruggaaf (op een handtekening na) te verzorgen.
  • Naast zonnepanelen doet Thyser onder andere ook HR ketels, HR ventilatie, LED, laadpunten voor elektrische auto’s en nog veel meer producten om voor u als totaalleverancier te fungeren.

Hoe werken wij bij een zonnepanelen aanvraag in Vijfheerenlanden

Stel u heeft interesse maar weet niet wat er zoal te koop is of wat er bij u past. Wanneer u ons belt, bespreken wij eerst de wensen en mogelijkheden per telefoon.

1. Zonnepanelen adviseur in Vijfheerenlanden

Gezamenlijk bepalen wij of onze adviseur in Vijfheerenlanden langs moet komen in het geval er specifieke details zijn die niet besproken of bijvoorbeeld per foto verhelderd kunnen worden. Een zonnepanelen installatie is namelijk bijna altijd maatwerk omdat niet één huis precies hetzelfde is. We noemen dit maatwerk maar dit betekent niet dat het ook duurder wordt. Vaak wordt het juist goedkoper omdat wij niet met verborgen kosten rekening hoeven te houden, maar een exacte afgesproken prijs kunnen aanbieden.

2. Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Vijfheerenlanden

Wanneer alles helder is, kunnen wij een vrijblijvende (op maat gemaakte) aanbieding samenstellen. Geen verrassingen achteraf voor verborgen kosten. Als het tegenzit bij de installatie van de zonnepanelen, dan nemen wij dit uurtje voor eigen rekening.

3. Zonnepanelen installatie in Vijfheerenlanden

Wanneer u in Vijfheerenlanden woont en met Thyser in zee gaat, leveren en installeren wij de zonnepanelen ongeveer twee weken na ondertekening van de offerte.

4. Doe het zelf zonnepanelen pakketten in Vijfheerenlanden

Wij leveren ook ‘doe het zelf’ zonnepanelen pakketten wanneer u een beetje handig bent en dit zelf wilt doen. Met onze uitgebreide handleiding is dit simpel te doen en mocht het voorkomen dat er toch vragen zijn, dan kunt u ons bellen, ook op zaterdag. In het ergste geval komen wij naar u toe maar dit is nog niet voorgekomen.

Meer informatie over zonnepanelen in Vijfheerenlanden :

waarom zonnepanelen in Vijfheerenlanden ? 15 redenen
Zonnepanelen subsidies particulier in Vijfheerenlanden
Zonnepanelen prijs complete pakketten in Vijfheerenlanden
Zonnepanelen garanties in Vijfheerenlanden
Zonnepanelen subsidies bedrijven in Vijfheerenlanden
Zonnepanelen onderhoud in Vijfheerenlanden
Zonnepanelen verzekering in Vijfheerenlanden
Zonnepanelen groene lening particulieren in Vijfheerenlanden
Zonnepanelen leasen voor bedrijven in Vijfheerenlanden

Zonnepanelen meer klantenreacties en referenties:

Bekijk op onderstaande link een aantal van onze leukste zonnepanelen klantenervaringen door heel Nederland heen, ook in de regio Vijfheerenlanden :
Zonnepanelen klanten beoordelingen

Bekijk op onderstaande link een aantal van onze zonnepanelen installaties door heel Nederland heen, ook in de regio Vijfheerenlanden . Hier kunt u ideeën opdoen over welke type zonnepanelen, omvormer, installatiemateriaal en legpatroon u zelf graag zou willen voor uw eventuele zonnepanelen installatie:
Zonnepanelen referenties/installaties

Voor meer foto’s per zonnepanelen installatie bekijk onze facebook pagina:
Facebook pagina Thyser BV

Één van onze zonnepanelen klantenreacties:

‘Door een gebrek aan ruimte op ons dak hebben wij op onze woning in Nieuwerkerk aan den IJssel zonnepanelen laten plaatsen met een extra hoog rendement, op aangeven van Thyser BV. De zonnepanelen integreren mooi met het dak en hebben een wattage van 325 Watt per stuk. Er is precies aan onze wensen voldaan.’ Één van onze zonnepanelen installaties live productie in Nieuwerkerk aan den IJssel, klik hieronder:
http://www.omnikportal.com/Terminal/TerminalMain.aspx?come=Public&pid=17861

Zonnepanelen Albrandswaard (2)

Een aantal van onze zonnepanelen installaties

Enkele zonnepanelen klantenreacties:

1. John W (Hazerswoudedorp) – 20 mei 2014: Die zonnepanelen doen het goed, vandaag precies een jaar (2013-2014) in bedrijf (rond 17:00) en moet je kijken wat een rendement – 2350 Kwh / 2160 Watt * 100 = 108,8 % rendement.

Zonnepanelen3

2. Laurens V (Oisterwijk) – 8 juli 2014: Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat jullie de zonnepanelen bij ons hebben geplaatst. Hierbij ff een update van de opbrengst van het afgelopen jaar. Heb een installatie van 4250 Wp (17 panelen) opbrengst 4458 Kw. Dat is dus bijna 105%!

Zonnepanelen--(5)

Thyser levert ook maatwerk! Alles voor het optimale rendement!

3. Romeo P – Spijkenisse (januari 2014) – ‘Ruim 100% rendement! Dat is ruim 10% meer dan de verwachte opbrengst!’
Zonnepanelen Spijkenisse Romeo P. zonnepanelen productie online, klik hier

Zonnepanelen--(2)Zonnepanelen--(4)

Onze zonnepanelen pakket prijzen

Bekijk hieronder op de video’s of een doe-het-zelf zonnepanelen pakket iets voor u is.

Zonnepanelen Vijfheerenlanden rendement en subsidies

Zonnepanelen in Vijfheerenlanden kunnen binnen 3 jaar terugverdiend zijn, met een rendement van boven de 20%. U heeft bij de aanschaf van zonnepanelen recht op 21% btw teruggaaf van de belastingdienst.
Daarnaast kunt u in Vijfheerenlanden de Energiebespaarlening ontvangen. Dit is een regeling, waarbij huiseigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen. Dakisolatie, een nieuwe HR-ketel, zonnepanelen (voorwaarde bij zonnepanelen is dat hiervoor maximaal 75% van de lening gebruikt mag worden. De andere 25% van het leenbedrag moet geinvesteerd worden in andere maatregelen van de maatregelenlijst) of vloerisolatie. Het zijn energiebesparende maatregelen die zorgen voor meer wooncomfort, een lagere energierekening en een beter milieu. Voor zonnepanelen in Vijfheerenlanden kunt u minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen. De rente bij een looptijd van 7 jaar is 2,9% en de rente bij een looptijd van 10 jaar is nu 3,3%.
Voor meer uitleg over de energiebespaarlening tbv zonnepanelen en voor andere lokale subsidie en duurzame leningen in de gemeente Vijfheerenlanden , kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl of bel/email Thyser: 010-7851974/info@thyser.nl.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]