Zonnepanelen zelf installeren

De vraag welke vaak naar voren komt bij onze klanten is: ‘installeer ik de zonnepanelen zelf of laat ik de zonnepanelen installeren?’

Thyser zeven dagen per week en dus ook in het weekend voor DHZ zonnepanelen pakketten bereikbaar

Indien u een beetje handig bent kunt u de zonnepanelen gemakkelijk zelf installeren. Daarbij zijn wij bij Thyser zeven dagen per week en daarbij dus ook in het weekend bereikbaar voor vragen tijdens de doe-het-zelf installaties van zonnepanelen.

Wat thyser en onze klanten welke DHZ zonnepanelen pakketten geinstalleerd hebben adviseren is; bekijk goed, en indien nodig een aantal keer, de installatievideo’s en installatiehandleidingen op de Thyser website.

Het is wel van belang dat u geen hoogtevrees hebt en dat u een beetje kunt tillen. Vooral bij een plat dak is het omhoog tillen van de stenen en bij zowel een schuin als plat dak de zonnepanelen omhoog tillen een aardig zwaar werk.

Het beste is altijd wel om minimaal met twee man te werk te gaan.

Steiger, ladder en veiligheidspakken te huur

Thyser verhuurt ook in de regio Rotterdam steigers en veiligheidspakken ter ondersteuning van de DHZ zonnepanelen installaties. Deze steigers en veiligheidspakken zijn uiteraard gekeurd en zorgen ervoor dat u veilig te werk kunt gaan. Veiligheid voor alles!

Alles voor de zonnepanelen op maat geleverd

Thyser levert bij DHZ zonnepanelen pakketten alles op maat. Ook de DC bekabeling om de zonnepanelen aan te sluiten op de omvormer worden al aangeleverd met stekkers eraan, zodat u niet nog eens de dure MC4 tang hoeft te huren. Daarnaast is het aansluiten op de omvormer dan maar op één manier mogelijk doordat de stekkers voor de omvormer maar op één manier passen.

Dit maakt de installatie van de zonnepanelen nog makkelijker.

Zelf deels de zonnepanelen installatie uitvoeren en de factuur van de zonnepanelen installatie wordt lager

Thyser heeft voor klanten ook gedeeltes van de zonnepanelen geinstalleerd en dit is bij ons goed mogelijk. Waarbij wij als Thyser bijvoorbeeld enkel de elektra uitvoeren, of alle materialen en stenen op het platte dak leggen. Ook tijdens de installatie hebben klanten van ons bijvoorbeeld de 2,5mm of 4mm elektriciteitskabel voor de schone groep door de kruipruimte of naar de zolder doorgetrokken, waarna wij de uiteindelijke factuur verlagen.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]