Zonnepanelen Zoetermeer

Dé zonnepanelen specialist in Zoetermeer – wie zijn wij

Tel: 010-7851974 / Email: info@thyser.nl

Thyser BV is een bedrijf dat zich primair richt op energiebesparende oplossingen voor particulieren en bedrijven. De meeste producten die wij verkopen zijn zonnepanelen installaties. Niet zo gek als u bedenkt dat zonnepanelen de kortste terugverdienperiode hebben. LED kent een nog veel kortere terugverdientijd maar de acceptatie van LED is bij lange na niet die van zonnepanelen hoewel dit aan het veranderen is.

Zonnepanelen Zoetermeer (1)
99,3% van onze klanten beveelt Thyser aan.

Thyser BV is gevestigd in Rotterdam en opgericht in 2010. Ons werkgebied is heel Nederland en soms zelf België. Wij hebben een aantal lokale vertegenwoordigers in de provincies voor de eerste klantcontact en voor aftersales. Verder zijn er vaste installatieteams die de uitvoering van de zonnepanelen verzorgen.

Voor 2010 was ons bedrijf importeur van alleen zonnepanelen. Wij zagen duidelijke kansen in het rechtstreeks leveren aan de eindklant, zoals particulier als de zakelijke markt. Bovendien kregen wij veel meer te maken met deskundigheid, kwaliteitsaspecten, service en dergelijk, kortom een grotere uitdaging. Hier hebben wij dan ook niet lang over hoeven nadenken.

Waar onderscheidt Thyser zich in:

 • Thyser werkt met eigen deskundige installatie teams, veelal door ons zelf opgeleid
 • Wij gaan voor maximale klanttevredenheid
 • Door onze expertise en aanpak besparen wij regelmatig voor klanten op installatiekosten maar ook op de investering in zonnepanelen (wij adviseren u alleen het aantal zonnepanelen dat zin heeft resp. daadwerkelijk rendement oplevert)
 • Wij installeren bij u in Zoetermeer zoals wij dit bij ons zelf thuis zouden doen
 • Wij werken alleen met het beste materiaal omdat het tientallen jaren mee moet, zoals: Europees gefabriceerde zonnepanelen met 20 jaar productgarantie tegenover de standaard van 10 jaar garantie en 25 jaar vermogensgarantie; ABB elektra materiaal, Solaredge omvormers met 25 jaar garantie; en installatiemateriaal ook met 20 jaar productgarantie. Enkele van onze merken zijn: Bisol, Panasonic, ABB, SMA, LG, Yingli.
 • Wij behoren tot één van de scherpste aanbieders van zonnepanelen en toebehoren in Nederland (ons concept is: lage overhead en volume waardoor ook onze prijzen laag zijn)
 • Wij nemen ook het administratieve werk bijna volledig uit handen, door uw meter vervanging en btw teruggaaf (grotendeels) te verzorgen.
 • Naast zonnepanelen doet Thyser onder andere ook HR ketels, HR ventilatie, LED, laadpunten voor elektrische auto’s en nog veel meer producten om voor u als totaalleverancier te fungeren.

Hoe werken wij bij een zonnepanelen aanvraag in Zoetermeer

1. Adviseur in Zoetermeer

Stel u heeft interesse maar weet niet wat er zoal te koop is of wat er bij u past. Als u ons belt, bespreken wij eerst de wensen en mogelijkheden per telefoon. Gezamenlijk bepalen wij of onze adviseur in Zoetermeer langs moet komen in het geval er specifieke details zijn die niet besproken of bijv per foto verhelderd kunnen worden. Een zonnepaneelinstallatie is namelijk bijna altijd maatwerk omdat niet een huis precies hetzelfde is. We noemen dit maatwerk maar dit betekent niet dat het daarom ook duurder wordt.

2. Vrijblijvende offerte

Als alles helder is, kunnen wij een vrijblijvende (op maat gemaakte) aanbieding samenstellen. Geen verrassingen achteraf voor verborgen kosten. Als het tegenzit bij de installatie van de zonnepanelen, dan nemen wij dit uurtje voor eigen rekening.

3. Installatie zonnepanelen

Als u met ons in zee wilt, dan leveren en installeren wij zo’n twee weken na ondertekening van de offerte.

4. Doe het zelf zonnepanelenpakketten in Zoetermeer

Wij leveren ook ‘Doe het Zelf’ zonnepaneelpakketten voor als u een beetje handig bent en dit zelf wilt doen. Met onze uitgebreide handleiding is dit simpel te doen en mocht het voorkomen dat er toch vragen zijn, dan kunt u ons bellen, ook op zaterdag. In het ergste geval komen wij naar u toe maar dit is nog niet voorgekomen.

Zonnepanelen Zoetermeer rendement en subsidies

Zonnepanelen in Zoetermeer kunnen binnen 3 jaar terugverdiend zijn, met een rendement van boven de 20%. Zonnepanelen in de gemeente Zoetermeer geeft recht op 21% btw teruggaaf van de belastingdienst :

Zonnepanelen rendement

Zonnepanelen terugverdientijd

Om te bekijken of er lokale subsidie voor zonnepanelen in de gemeente Zoetermeer beschikbaar is kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl of bel of email Thyser: 010-7851974/info@thyser.nl

Meer informatie over zonnepanelen in Zoetermeer:

waarom zonnepanelen in Zoetermeer? 15 redenen

Zonnepanelen subsidies particulier in Zoetermeer

Zonnepanelen prijs complete pakketten in Zoetermeer

Zonnepanelen garanties in Zoetermeer

Zonnepanelen subsidies bedrijven in Zoetermeer

Zonnepanelen onderhoud in Zoetermeer

Zonnepanelen verzekering in Zoetermeer

Zonnepanelen groene lening particulieren in Zoetermeer

Zonnepanelen leasen voor bedrijven in Zoetermeer

Een aantal zonnepanelen klantenreacties:

‘Door een gebrek aan ruimte op ons dak hebben wij op onze woning in Nieuwerkerk aan den IJssel zonnepanelen laten plaatsen met een extra hoog rendement, op aangeven van Thyser BV. De zonnepanelen integreren mooi met het dak en hebben een wattage van 325 Watt per stuk. Er is precies aan onze wensen voldaan.’ Één van onze zonnepanelen installaties live productie in Nieuwerkerk aan den IJssel, klik hieronder:
http://www.omnikportal.com/Terminal/TerminalMain.aspx?come=Public&pid=17861

Zonnepanelen Zoetermeer (2)

Een aantal van onze zonnepanelen installaties

Enkele zonnepanelen klantenreacties:

1. John W (Hazerswoudedorp) – 20 mei 2014: Die zonnepanelen doen het goed, vandaag precies een jaar (2013-2014) in bedrijf (rond 17:00) en moet je kijken wat een rendement – 2350 Kwh / 2160 Watt * 100 = 108,8 % rendement.

Zonnepanelen Zoetermeer (4)

2. Laurens V (Oisterwijk) – 8 juli 2014: Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat jullie de zonnepanelen bij ons hebben geplaatst. Hierbij ff een update van de opbrengst van het afgelopen jaar. Heb een installatie van 4250 Wp (17 panelen) opbrengst 4458 Kw. Dat is dus bijna 105%!

Zonnepanelen Zoetermeer (1)

Thyser levert ook maatwerk! Alles voor het optimale rendement!

3. Romeo P – Spijkenisse (januari 2014) – ‘Ruim 100% rendement! Dat is ruim 10% meer dan de verwachte opbrengst!’

Zonnepanelen Zoetermeer (3) Zonnepanelen Zoetermeer (5)

Zonnepanelen Spijkenisse Romeo P klantenreactie

Zonnepanelen meer klantenreacties en referenties:

Bekijk op onderstaande link een aantal van onze leukste klantenervaringen door heel Nederland heen:
http://www.thyser.nl/zonnepanelen/klanten-beoordelingen/

Bekijk op onderstaande link een aantal van onze zonnepanelen installaties door heel Nederland heen. Hier kunt u ideeën opdoen over welke type zonnepanelen, omvormer, installatiemateriaal en legpatroon u zelf graag zou willen voor uw eventuele zonnepanelen installatie:
http://www.thyser.nl/zonnepanelen/installatiesreferenties/

Voor meer foto’s per zonnepanelen installatie bekijk onze facebook pagina:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.761760373887865.1073741842.378269268903646&type=3

Onze zonnepanelen pakket prijzen

3 antwoorden
 1. Corrie en Lucien uit Zoetermeer
  Corrie en Lucien uit Zoetermeer zegt:

  Het zonnetje onder de aanbieders:

  Samen met onze dichtbij wonende zoon hebben wij bij verschillende bekende bedrijven informatie ingewonnen over bij ons gezamenlijk te plaatsen zonnepanelen.

  Daarbij sprong Thyser er in positieve zin uit qua niveau en snelheid van communicatie, gekoppeld aan een redelijke prijs.

  Offerte aangevraagd, waarop er een huisbezoek volgde – iets wat niet alle aanbieders doen – om de situatie ter plaatse op te nemen en de wensen en mogelijkheden te inventariseren.

  Dat gebeurde op een zeer prettige, klantvriendelijke en heldere manier. Ook voor wat betreft de informatie over de te ontvangen subsidie. Daar wij binnenshuis geen leiding van boven af konden trekken voor een nieuwe groep, werd in samenspraak met ons een slimme constructie bedacht. Alles erna vond plaats in overleg en volgens de afspraken.

  De uitvoering verliep soepel en deskundig met nog een laatste check over de plaatsing van de panelen vooraf.

  De nazorg was en is zoals je het graag zou verwachten.

  Kortom, wij zijn tevreden met de keuze voor Thyser. Zonneklaar.

  Beantwoorden
 2. Rene M. uit Zoetermeer
  Rene M. uit Zoetermeer zegt:

  Het werd voor ons de hoogste tijd voor maatregelen. De kosten van de energierekening stegen de pan uit met 2 pubers in huis. Lichten aanlaten staan, computers die uren draaiden, wasmachines die overuren maakten, etc.

  Na het lezen van een brochure over zonnepanelen was mijn interesse gewekt. Vervolgens de heren van firma Thyser uitgenodigd op een avond. Ze kwamen mij uitgebreid voorlichten over het hoe en waarom van zonnepanelen, de grote voordelen voor wat betreft het milieu en de kosten besparing die dit met zich mee bracht. Tevens werd ik op het feit gewezen dat mijn gemeente subsidie gaf op de aanschaf van de zonnepanelen. Uiteindelijk gekozen voor 5 panelen die enkele weken later, keurig op het dak zijn gemonteerd.

  Ondanks het feit dat het enigszins tegenzat, qua montage, geen enkele wanklank. De firma Thyser is een prima partij om mee in zee te gaan, deskundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na.
  Rene.M te Zoetermeer

  Beantwoorden
 3. Familie Smit uit Zoetermeer
  Familie Smit uit Zoetermeer zegt:

  Wij zijn via een folder opmerkzaam gemaakt op de mogelijkheid met subsidie van de gemeente zonnepanelen te laten plaatsen.

  Naar aanleiding hiervan hebben wij Thyser BV gevraagd ons e.e.a. eens vrijblijvend te komen voorrekenen. Wij waren zeer onder de indruk van de no-nonsens eerlijke voorstelling van zaken die zij ons gaven en hebben hun de opdracht gegeven, eigenlijk zonder nog bij andere bedrijven te informeren.

  Zeker gezien verhalen van kennissen die niet voor Thyser kozen, zijn we heel erg blij met onze keuze.

  De zonnepanelen zijn na toekenning van de subsidie snel en vakkundig geplaatst en de afwerking was werkelijk perfect. De mensen van Thyser zijn pas tevreden als alles keurig is aangesloten, weggewerkt en opgeruimd.

  Familie Smit
  Zoetermeer

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]