Assortiment zonnepanelen
De keuze uit type en merken zonnepanelen welke beschikbaar zijn in Nederland zijn over de jaren ontzettend gegroeid. De klant kan bij ons zelf een voorkeur aangeven welke panelen hij/zij graag in de offerte wil laten opnemen. Maar als u in het algemeen totaal onbekend bent met zonnepanelen zullen wij van Thyser B.V. u een aantal opties geven in onze offerte van de meest populaire panelen die een zeer goede trackrecord en kwaliteit/kosten verhouding hebben.

Sinds de oprichting van Thyser B.V. in 2010 hebben wij heel veel ervaring opgedaan met verschillende merken zonnepanelen en gebruiken deze kennis om het juiste paneel met de juiste prijs voor u te selecteren. De twee meest geplaatste paneelsoorten zijn gebaseerd op het fabricageproces van de gebruikte cellen: polykristallijn en monokristallijn.
De polykristallijne zonnepanelen zijn herkenbaar aan de blauwe kleur van de cellen, met lichte en donkere nuances, en zijn aangebracht op een witte kunststof achtergrond en hebben een aluminium frame. De capaciteit van deze panelen gaan tot ongeveer 295Wp.

De monokristallijne zonnepanelen zijn herkenbaar aan de zwarte kleur van de cellen en kunnen op een witte of zwarte achtergrond geplaatst zijn. Vaak worden deze met een zwarte gekleurde aluminium frame uitgevoerd en worden deze panelen het meest gevraagd vanwege de esthetische uitstraling. De capaciteit van deze panelen kunnen aanzienlijk hoger liggen dan die van de polykristallijne maar de meest panelen die op dit moment geïnstalleerd worden hebben een vermogen tussen de 300 en 320Wp .
  • Thyser B.V.
  • ====
  • Waarom een zonnepaneel installatie van Thyser B.V.
  • Erkende installateur
  • Professioneel advies
  • 100% Garantie
  • Altijd vrijblijvende offerte
  • Hoge kwaliteit panelen
  • Offerte opvragen
Keuze in Zonnepanelen
De keuze is groot in merken en typen zonnepanelen
Alhoewel er een aantal fabrieken in Europa staan zal het u niet verbazen dat de meeste zonnepanelen in Azië geproduceerd worden. Wij hebben goede relaties met diverse importeurs van zonnepanelen en daardoor toegang tot een ruim aanbod van merken en typen.
Wij hebben in de afgelopen 10 jaar een enorme groei gezien en meegemaakt zowel in de aantallen geïnstalleerde zonnepanelen (kwantiteit) als in de verbeterde kwaliteit van deze zonnepanelen.
Bij de eerste installaties zagen we wel eens dat panelen na twee a drie jaar beduidend minder gingen produceren en vervangen moesten worden. Tegenwoordig komt dat zo goed als zeker niet meer voor en dat uit zich dan ook in de bijzondere garantiebepalingen die alle fabrikanten aan hun zonnepanelen geven. De twee belangrijkste garantiebepalingen zijn, afhankelijk van de fabrikant 10 tot 12 jaar Productgarantie en 25 tot 30 jaar Vermogensgarantie.

Productgarantie is van toepassing op defecten die van binnenuit het product ontstaan.
Vermogensgarantie is van toepassing op geleidelijke achteruitgang van de productie van de werkende zonnepanelen. Gangbaar is een garantie op minimaal 80% van het vermogen na 25 jaar.
Merken Zonnepanelen
De keuze is groot in merken en typen zonnepanelen maar wij zelf zijn hoofdleverancier van:
Klik op onderstaande icoon om naar de website van de leverancier te gaan.